Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pöllöposti

Laske pöllö matkaan ja anna sen tuoda viestisi ylläpitäjälle. Viestissä voi olla: 

 Risuja ja ruusuja
 Linkinvaihtopyyntöjä
 Kysymyksiä
 Muita huomautuksia
♦ Ilmoitus liittymisestä, lomasta tai eroamisesta

Älä kuitenkaan liitä kirjeeseen: 


 Mainospostia 
    Se tänne.
 Spämmiä, ilkeilyä, haukkumista yms.  


Muista leimatessasi kirjekuoren yksityiseksi, että ylläpitäjä näkee viestin muttei voi vastata siihen!
 

 

Pöllöposti  [ Kirjoita ]

Nimi: Joku tyyppi

14.08.2018 17:07
Huh, säikähdin jo, että olin unohtanut koko paikan ja missannut liittymisenkin. XDD Ei sentään, onneksi. Nyt pitää oikeasti tsempata, etten unohta toistamiseen tätä paikkaa. Lähdenkin tästä lueskelemaan tekstejä, joita tänne on nyt ilmestynyt viime aikoina.

Vastaus:

Et ole missanut vielä mitään :D Siitä vaan lukemaan tekstejä, uusia on kylläkin vielä tuloillaan. JOs muuten huomaat jotain virheellistä (vaikka vain näppäilyvirheitä), niin voit halutessasi mielellään ilmoittaaa mulle, niin osaan sitten korjata ne :)

Tervetuloa liittymään, sitten kun voi :D

- Alaska

Nimi: Vierailija

14.08.2018 09:53
Itsekin odotan innolla sitä että voi liittyä! ^^

Vastaus:

Ihanaa, että on jo pari innokasta liittyjää :D Tosiaan yritän nyt tsempata ja saada sivut valmiiksi!

- Alaska

Nimi: Ohikulkija

12.08.2018 18:07
Selvä juttu! vv Odottelen täällä jo tosiaan innolla, että pääsen liittymään - eikä minua ainakaan haittaa, vaikka sivut olisivatkin vielä siinä vaiheessa hieman kesken :)

Vastaus:

Tosi kiva, että olet aikeissa liittyä :DD Yritän tässä nyt koulun alettua löytää aikaa näille sivuille ja saada Kylät -sivun valmiiksi :)

- Alaska

Nimi: Ohikulkija

11.08.2018 19:15
Hei! Huomasin, että liittymislomakkeeseen pääsee jo. Onko liittyminen siis jo "virallisesti" avattu?

Vastaus:

Hei!
Kiva, että liittyminen mahdollisesti kiinnostaisi (vai luinko rivien välistä väärin?). Valitettavasti liittyminen ei kuitenkaan ole vielä auki. Katoankin tästä heti sulkemaan liittymislomakkeen.
Kunhan kylät saan valmiiksi, voin varmaaankin avata liittymisen. Huispaus ja valvojaoppilasasiat voin hoitaa, vaikka oppilaat olisivatkin jo liittyneet.
Eli piakkoin varmaan pääsee liittymään :D

- Alaska

Yksityinen viesti

10.08.2018 12:40

Nimi: Helena
Kotisivut: http://sawyer.suntuubi.com/

24.07.2018 14:51
Hei, pahoittelut vastaamisen kestämisestä! Ulkoasun tekeminen kiinnostaa edelleen ja todellakin voit laittaa toiveita ja vaikka esimerkkikuvia niin osaan sitten siitä lähteä etsimään ja tekemään ulkoasua. :) Voit laittaa Bulletproofiin vaikka yksityisellä viestillä toiveet ja esimerkkikuvat.

Ja linkinvaihto käy!

Vastaus:

Vastailinkin jo sinne :D
+ Lisään linkin

- Alaska

Nimi: Joku tyyppi

13.07.2018 22:30
Miksi linkinvaihdossa on sivu, joka vie jollekin hyvin vanhalle 2012 perustetulle sivulle - ei ilmeisesti ole enää edes toiminnassa?

Vastaus:

Koska olin yksinkertaisesti onnistunut lisäämään väärän osotteen. Muutin sen nyt. Pahoittelut ja kiitos ilmoituksesta :D

- Alaska

Nimi: Helena
Kotisivut: http://sawyer.suntuubi.com/

10.07.2018 19:16
Ja toinen viesti heti perään koska kirjoitin osoitteen väärin. :'D Näin siinä käy, kun sivujen osoite on eri kuin nimi... Varsinkin, kun olen tottunut siihen, että osoite on aina sama kuin sivujeni nimi. :D

Vastaus:

Heh :D Et ole ainoa, joka aina unohtelee osoitteita :)

- Alaska

Nimi: Helena
Kotisivut: http://bulletproof.suntuubi.com/

10.07.2018 19:14
Huomasin etusivulla viestin ulkoasun tarpeesta ja päätin tulla tänne vieraskirjan puolelle viestiä laittamaan. Tarvittaessa voisin yrittää jotain väsätä, mikäli hyvän kuvan löydän jostain ja jos ulkoasulle on vielä tarvetta. Minut saa kiinni ylempänä olevasta linkistä!

Vastaus:

Mahtavaa! Vastailinkin jo tuonne seuraavaan osoitteeseen :D

- Alaska

Nimi: Joku tyyppi

08.07.2018 14:15
Hei, odottelen täällä sivuston aukeamista. Hih. Kivaa, että nyt on tällainen tulossa, kun noita virtuaalisia Tylypahkoja, jotka olisivat aktiivisia, on niin kovin vähän. Ja itseäni kiinnostaisi enemmän tuo tarinointi puoli kuin roolipelaaminen, joka saikin minut kiinnostumaan tästä paikasta. Paikan valmistumista ja aukeamista siis odotellessa,
mahdollinen tulevaisuudeen liittynyt, jos paikan auetessa löydän enää paikalle. XD

Vastaus:

Joo olen tosiaan itsekin huomannut, ettei nykyään enää ole paljon aktiivisia virtuaalisia Tylypahkoja, tai sitten niihin ei enää oteta oppilaita. Kiva, että tarinointi kiinnostaa :D Tervetuloa liittymään, kun se on mahdollista! Yritän tässä saada sivun nopeasti valmiiksi :)

- Alaska

Yksityinen viesti

07.07.2018 20:09

Nimi: Ohikulkija

07.07.2018 15:16
Heippa! Sivut ovat vielä ilmeisen kesken, mutta tulin jo nyt jättämään pienen tervehdyksen. Aivan mahtavaa löytää uusi tarinointiin pohjautuva Tylypahka! Niitä ei todellakaan ole enää kovin montaa olemassa. Toivottavasti jaksat värkkäillä nämä valmiiksi asti, tästä tulee varmasti ihana paikka!

Innolla jään odottelemaan :)

Vastaus:

Itsekin olen tosiaan huomannut, ettei suntuubissa ole enää kovin paljon Tylypahkoja, joissa voi kirjoittaa tarinoita. Sivut ovat kyllä vielä pahasti kesken, mutta yritän löytää aikaa rakentaa nämä valmiiksi. Tervetuloa liittymään joskus tulevaisuudessa!

- Alaska

Nimi: testtesttest

06.07.2018 19:56
testtesttesttesttesttesttest

Vastaus:

Test!

- Alaska

©2018 Tylypahka - suntuubi.com